هیچ محصولی یافت نشد.

قیمت و خرید شمع قلمی سفید و رنگی در رنگهای مشکی ، قرمز ، نقره ای ، بنفش ، صورتی ، طلایی ، متالیک ، نارنجی، سرمه ای  و دیگر رنگها

شمع قلمی عمده و ارزان نیز سفارش گرفته میشود

در مدلهای اکلیلی ، طرح دار و کریستالی موجود است

چگونه شمع های قلمی بسازیم؟

درحالی که به نظر می رسد در عصر مدرن ما علاقه به شمع در بین خانم ها بیشتر از آقایان رایج است، ساخت شمع به خودی خود یک مهارت نسبتاً مردانه است که به هزاران سال قبل بازمی گردد.

به خصوص در قرون وسطی، تجارت چلندری (شمع سازی) برای پادشاهی ها و روستاها اهمیت حیاتی داشت. روشن است که نور یک ضرورت بود و آن نور از شمع های موم یا پیه (چربی حیوانی) می آمد.

مشاغل، خانه‌ها، محله‌ها، و غیره همگی به چندلرها متکی بودند و این امر آن را به یک حرفه نسبتاً پرسود برای صنعتگران قرون وسطایی تبدیل می‌کرد.

امروزه، در حالی که شمع‌ها یک ضرورت عملی نیستند، می‌توانند فضایی مردانه یا رمانتیک (بسته به آنچه می‌خواهید) به هر اتاق اضافه کنند. من خودم سال‌هاست که از شمع‌ها استفاده می‌کنم و از شعله‌های ثابت، اما سوسوزن روی میز خود، همراه با رایحه‌های بوربن و شکر قهوه‌ای، چوب صندل، کاستارد و غیره لذت می‌برم. شمع ها واقعاً می توانند بسیار مراقبه و تفکر برانگیز باشند.

اما، آنها همچنین گران هستند.

شمع صنعتی تولید شده با کارگاه

به نظر می رسد شمع های خانگی هر کدام فقط چند دلار قیمت دارند، به خوبی شمع های گران قیمت بو می دهند و می سوزند و پروژه ای نسبتاً آسان را ایجاد می کنند که بیش از چند ساعت وقت شما را نمی گیرد. آنها افزودنی های بسیار خوبی به فضای کار یا لانه شما و همچنین هدایای عالی و ارزان قیمتی برای عزیزان شما ایجاد می کنند.

نحوه ساخت شمع قلمی

برای شروع ساخت شمع قلمی، به چند وسیله و ابزار نیاز دارید. با این حال، هزینه راه اندازی هنوز نسبتاً پایین است، و هنگامی که منابع خود را در محل قرار دادید، می توانید تعداد زیادی شمع ارزان قیمت ایجاد کنید.

موم . این بدیهی است که قلب شمع است. سه نوع اصلی برای انتخاب در دنیای شمع سازی وجود دارد. بیایید نگاهی گذرا به هر یک بیندازیم:

پارافین . موم سنتی صدها سال است که در شمع های استاندارد استفاده می شود و امروزه نیز محبوب ترین ماده برای شمع های موجود در قفسه ها است. ارزان است و به راحتی می توانید رنگ ها و رایحه ها را اضافه کنید.

نگرانی اصلی در مورد پارافین ماهیت بالقوه سمی آن است. پارافین یک محصول فرعی نفتی است که به طور خودکار برای برخی افراد نام بدی به آن می دهد. اگر محصولات کاملاً طبیعی مورد توجه شما هستند، احتمالاً بهتر است به دنبال یک واکس جایگزین باشید.

سویا . تازه وارد در بلوک، و روز به روز محبوب تر می شود. این در دهه 90 ایجاد شد، زمانی که جنبش “طبیعی” شروع به به دست آوردن بخار کرد. به طور کلی با روغن سویا ساخته می شود، اما گاهی اوقات با پارافین و سایر موم ها (نخل، زنبور عسل و غیره) مخلوط می شود. همچنین رنگ ها و رایحه ها را به راحتی می پذیرد.

شمع موم

موم زنبور عسل . قدیمی ترین ماده شمع سازی؛ در واقع، شمع های موم زنبور عسل در اهرام بزرگ مصر یافت شده است. همانطور که از نام آن پیداست، توسط زنبورهای عسل تولید می شود و محصول فرعی فرآیند تولید عسل است. به همین دلیل، رنگ طبیعی طلایی و همچنین رایحه ای ملایم و شیرین دارد.

بدیهی است که این یک محصول کاملاً طبیعی است، اما نمی توانید عطرهای دیگری را به طور موثر به آن اضافه کنید. رایحه طبیعی با هر چیزی که بخواهید به طور مصنوعی اضافه کنید تداخل خواهد داشت. همچنین گران ترین گزینه است. قیمت: 10 دلار + هر پوند.
اکثر موم هایی که برای شمع سازی خریداری می کنید به شکل گلوله هستند که کار با آن ها را بسیار آسان تر می کند و خیلی سریعتر ذوب می شوند. اگر به صورت بلوک در آمد، از یک چاقوی تیز آن را به تکه های کوچکتر خرد کنید.

ساختار شمع قلمی چیست ؟

فتیله ها: فتیله اشتباه می تواند شمع خانگی شما را خراب کند. نگرانی اصلی شما اندازه است که در واقع عرض است. برای شمع‌های ظرفی که من شما را راهنمایی می‌کنم، تقریباً همیشه یک فتیله بزرگ می‌خواهید

(بیشتر آنها به سادگی «کوچک»، «متوسط» یا «بزرگ» هستند). از آنجایی که قطر شمع شما احتمالاً چند اینچ است، فتیله بزرگتر راه حلی است. طول فتیله خیلی مهم نیست. شما احتمالا آن را بدون توجه به هر چیزی کوتاه می کنید.

روغن های معطر بدون عطر، شما فقط موم سوزان دارید. در حالی که زیبا به نظر می رسد، عطر مطبوعی که شمع های امروزی عمدتاً برای آن ساخته شده اند را ایجاد نمی کند. هزاران رایحه برای انتخاب وجود دارد که فقط با جستجوی گوگل فاصله دارند.

دیگ دوبل: در صورت تمایل می توانید از یک دیگ دوبل واقعی استفاده کنید، اما من با یک مدل جهانی رفتم که فقط بالای هر دیگ که از قبل دارید قرار می گیرد و عالی کار می کند. از همه بهتر، ارزان است و به راحتی در کمد قابل نگهداری است. این قطعاً برای شمع سازی ضروری است. ذوب موم مستقیماً روی شعله در یک قابلمه معمولی خیلی داغ است.

  • لیوان های قهوه،
  • ظروف شیشه ای
  • شیشه های سنگ تراشی – هر چیزی که در برابر حرارت مقاومت کند، می تواند به عنوان ظرفی برای شمع استفاده شود.
  • لوازم جانبی:دماسنج، کاردک، قلم(های قدیمی) و غیره. داشتن دماسنج در دست خوب است بنابراین می توانید به سرعت دمای موم را اندازه گیری کنید. وقتی موم می‌خرید، مخصوصاً موم‌هایی که برای شمع‌سازی طراحی شده‌اند،
  • دستورالعمل‌هایی در مورد درجه حرارت اضافه کردن عطر، زمان ریختن در ظرف و غیره ارائه می‌شود. از یک کاردک یا قاشق برای هم زدن موم و شکستن تکه‌های بزرگ‌تر استفاده کنید.
  • بعداً خواهید فهمید که چرا خودکارها/مدادهای قدیمی مفید هستند. همانطور که پیش می روید،
  • ممکن است چیزهای کوچکی را که نیاز دارید پیدا کنید. فقط آماده باشید تا موم به همه چیز ختم شود.

چگونه در خانه شمع قلمی درست کنیم

1. منطقه کار را آماده کنید
برخورد با موم یک امر نسبتاً کثیف است. به خصوص وقتی که ذوب می شود، قطرات می توانند به همه جا و همه جا برسند و حتی تا زمانی که موم خشک نشود، متوجه آن نخواهید شد.

حوله های روزنامه یا کاغذی را در اطراف محل کار خود نصب کنید. از آنها برای تنظیم دماسنج، کاردک و غیره استفاده کنید.

مراقب باشید، آنها احتمالا کمی می چسبند. خوشبختانه، تمیز کردن موم آنقدرها هم سخت نیست (حتی اگر ممکن است کمی سخت باشد)، و معمولاً می توانید آن را با ناخن بتراشید. همچنین کوزه ها (یا سایر ظروف) و فتیله های خود را آماده داشته باشید.

پس از شروع، روند کمی سریعتر از آنچه در ابتدا انتظار داشتید پیش می رود

2.موم را ذوب کنید
با استفاده از دیگ دوبل خود، موم را ذوب کنید. مقدار مناسبی آب در تابه پایینی بریزید، حدود نیم پوند موم را در دیگ دوتایی بریزید (این مقدار مناسبی را برای قرار دادن در یک شیشه میسون 8 اونس می‌سازد) و ذوب آن را تماشا کنید.

در واقع تماشای آن بسیار سرگرم کننده است. آن را هم بزنید و تکه های بزرگ را با کاردک خرد کنید. فقط 10-15 دقیقه طول می کشد تا موم ذوب شود. حتما مراقب دما باشید؛ شما می خواهید که معمولاً بین 160 تا 170 درجه باشد. اگر بیشتر از این شد آن را از روی حرارت بردارید.

3.فتیله را به ظرف بچسبانید
درحالی که موم در حال ذوب شدن است، فتیله را به ظرف بچسبانید. برخی از فتیله ها دارای یک برچسب کوچک در قسمت پایین هستند، اما اکثر آنها اینطور نیستند.

چسب فوق العاده یکی از گزینه ها است، اما من در واقع از یک ترفند قدیمی شمع سازان با موفقیت بسیار استفاده کردم: با شروع ذوب شدن موم، حوضچه ای از مایع را تشکیل می دهد. زبانه فلزی فتیله را در آن موم ذوب شده فرو کنید، سپس به سرعت آن را به انتهای ظرف بچسبانید – البته در مرکز.

پس از چند دقیقه که موم سفت شد، به صورت جامد به ته می‌چسبد.

4.روغن های معطر را اضافه کنید و هم بزنید
بعداز اینکه تمام موم کاملا ذوب شد، روغن های معطر مورد نظر خود را اضافه کنید. هر موم متفاوت است و به مقادیر متفاوتی در هر پوند موم نیاز دارد، بنابراین اگر موم شمع را به طور خاص خریداری کرده اید، دستورالعمل های همراه آن را دنبال کنید.

اگر یک بلوک موم خریداری کرده اید که لزوماً فقط برای شمع نیست، یک شرط مطمئن 1 اونس به ازای هر پوند موم است.

عطر را در دیگ دوبل خود بریزید و به مدت 30 ثانیه یا بیشتر هم بزنید تا اطمینان حاصل کنید که به طور یکنواخت پخش میشود.
5.خنک کنید و در ظرف بریزید.
بعد از اینکه روغن معطر را اضافه کردید، بگذارید چند دقیقه خنک شود. دمای مطلوب برای ریختن موم خود در ظرف حدود 130-140 درجه است. اینطوری بهتر از اینکه داغتر ریخته شود گیر می کند. این کار خیلی طول نمی کشد – فقط چند دقیقه – بنابراین به دماسنج خود توجه کنید.

پس از خنک شدن مناسب موم، ادامه دهید و آن را در ظرف بریزید. فتیله را به گونه ای نگه دارید که در مرکز بماند. خیلی محکم نکشید، در غیر این صورت چسبندگی به پایین ممکن است آزاد شود. از آنجایی که شما در حال ریختن موم داغی هستید که می تواند مومی را که برای چسباندن فتیله استفاده کرده اید ذوب کند، به هر حال ممکن است این اتفاق بیفتد.
با این حال، هنوز تمام موم را نریزید. مقداری را در دیگ خود ذخیره کنید تا بعد از شروع ریزش اولیه. متوجه خواهید شد که به طور کلی یک فرورفتگی خوب در مرکز ایجاد می کند. ما فقط در چند قدم به آن باز خواهیم گشت.
6.فتیله ایمن.
فتیله، در حالی که به پایین متصل است، ممکن است در ابتدا مقداری در موم مایع تاب بخورد. بدیهی است که می خواهید اطمینان حاصل کنید که در حالی که موم سفت و سخت می شود، خوب و در مرکز باقی می ماند. داشتن یک فیتیله خارج از مرکز به این معنی است که به درستی نمی سوزد، و شما این را نمی خواهید. به سادگی یک یا دو ظروف نوشتن (آنهایی که اصلاً به آنها اهمیت نمی‌دهید) را در بالای ظرف قرار دهید و فتیله را در بین آن قرار دهید. فیتیله نیازی به محکم شدن فوق العاده ندارد – فقط باید چند ساعت در جای خود بماند.
7.اجازه دهید خنک شود، سپس بالا خاموش کنید.
احتمالاً یک سوراخ در وسط ایجاد می کند. باید بگذارید حداقل چند ساعت خنک شود. مدت زیادی طول می کشد تا موم کاملاً سفت شود و شما ببینید چقدر باید پر شود. مومی را که در دیگ رها کردید دوباره گرم کنید و شمع را خارج کنید. زیاد اضافه نکنید، در غیر این صورت ممکن است با سوراخ دیگری روبرو شوید. فقط فرورفتگی را پر کنید، و با اضافه کردن یک لمس بالاتر از آنچه قبلا وجود داشت، سطح صافی ایجاد کنید.

8.فیتیله را اصلاح کنید.
احتمالا چند اینچ فتیله از شمع شما بلند شده است. شما می خواهید آن را به حدود 1/4 اینچ کاهش دهید. فتیله ای که خیلی طولانی باشد خیلی بزرگ و داغ می سوزد. راه فهمیدن این است که به محض روشن شدن شعله نگاه کنید: اگر شعله بیش از اینچ یا خیلی زیاد باشد و زیاد سوسو بزند، خیلی طولانی است. آن را کوتاه کنید و دوباره روشن کنید.
9.پاکسازی کنید.
احتمالا از خود می‌پرسید که چگونه تمام آن موم را تمیز کنید. حتی با انجام بهترین کاری که می توانید، نمی توانید هر قطره را به ظرف بریزید. مقداری در دیگ بخار، روی ابزار شما، احتمالاً روی میز و غیره وجود دارد. بهترین راه برای تمیز کردن آن این است که موم را در حالی که هنوز به شکل مایع است با یک دستمال کاغذی پاک کنید. شما نمی خواهید آن را در زهکشی بشویید یا ابزارها را در ماشین ظرفشویی قرار دهید. در حالی که موم به راحتی ذوب می شود، می تواند دوباره سفت شود و لوله های شما را مسدود کند. به همین دلیل است که دستمال کاغذی یا دیگر پارچه های یکبار مصرف راه حلی است. اگر موم قبل از اینکه بتوانید آن را تمیز کنید سفت می شود، خوشبختانه تقریباً به راحتی از بین می رود، بنابراین زیاد نگران نباشید
10.از شمع خود لذت ببرید!
شما باید با زمان سوختن 6-9 ساعت پایان دهید. اگر فتیله شما تا به حال کاری از گل کلم انجام می دهد که در انتهای آن گلوله می شود، ادامه دهید و آن را کوتاه کنید